Zo werkt Besties

Het gebruiken van Besties is super makkelijk.

Het enige wat je nodig hebt is een Bestie, onze handige app en een smartphone (en een beetje fantasie natuurlijk)! De rest gebeurt helemaal van zelf.

Stap 1

Download de gratis Besties® app

Ga naar de Google playstore of de app store en zoek naar Mijn Besties. Download de gratis app en volg de stappen. Super makkelijk, gratis en je hoeft geen gegevens in te vullen.

Download on the App Store

Stap 2

Kies je Bestie®

Kies een Bestie uit onze selectie luisterkaarten. Er is voor iedereen wel een passend verhaal. Van Woezel & Pip tot Pim en Pom en van Vleertje Muis tot Dolfje Weerwolfje. Zit je favoriete verhaaltje er niet tussen? laat het ons weten. Wij zijn constant bezig ons aanbod uit te breiden.

Stap 3

Zet je Bestie® in elkaar

Haal je luisterkaart uit de verpakking en lees de instructies goed door. Druk je Bestie uit de Luisterkaart en zet hem vervolgens in elkaar. Je kunt de Bestie maar op een manier in elkaar zetten!

Extra hulp nodig? Check deze handige video

Stap 4

Zet de Bestie® op je telefoon en het verhaal begint te spelen

De Bestie plaats je op de achterkant van je Smartphone. De app zorgt er voor dat je telefoon het verhaal afspeelt. Let op! Bij een Iphone is het belangrijk dat je Bestie bij de camera staat.

Zodra je de Bestie op de achterkant zet begint je verhaal dus vanzelf te spelen. Als je de Bestie eraf haalt blijft het verhaal spelen totdat je er een andere Bestie op zet of op de pauze knop drukt

Video afspelen