Besties' Back to School starterspakket!

Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekent tijd voor een fris begin vol avonturen. Na de lange schooldagen even lekker ontspannen met de luistervriendjes van Besties.

Daarom hebben we een speciale actie: het Back to School Starterspakket! Je kind kan ontspannen én leren terwijl ze luisteren. Ontdek snel het avontuurlijke luisterboekenpakket met Pim & Pom, Dolfje Weerwolfje en Tim de Kleine Boswachter.

Pim & Pom: Kattenavontuur voor de jongste luisteraars

Voor de allerkleinsten vind je in het Back to School pakket de spannende avonturen van het populaire poezenduo Pim & Pom. Ze zijn enorm verschillend, maar toch beste vrienden. Deze twee schattige poezen nemen kinderen op reis door kleurrijke werelden vol vriendschap, plezier en liedjes. Deze luisterboeken stimuleren niet alleen de verbeelding van je kind, maar helpen ook bij het ontwikkelen van luistervaardigheden en concentratie.

Dolfje Weerwolfje: Spanning en magie in het donker

Een avontuurlijk ingesteld kind? Ook dat is terug te vinden in ons Back to School pakket! Laat je meeslepen in de ontrafeling van de mysteries van de nacht door Dolfje Weerwolfje, waarin hij vriendschappen sluit met bijzondere wezens en de kracht van anders zijn ontdekt. Want bij volle maan… blijkt Dolfje niet wie zijn klasgenoten dachten dat ‘ie was.

Tim de kleine boswachter: Avonturen in de natuur

Voor alle survival-liefhebbers in de dop hebben we de avonturen van Tim de kleine boswachter in het Back to School pakket gestopt. Met dit luisterboek maken kinderen kennis met de prachtige wereld van de natuur. In het bos is altijd genoeg te doen. Dus Tim, die het boswachter-vak van zijn vader leerde, brengt al zijn kennis over dieren en de natuur nu over op anderen. Van het herkennen van vogelgeluiden tot het ontdekken van geheimzinnige sporen in het bos, Tim neemt je kind mee op deze educatieve reis.

Maak je klaar voor een geweldig schooljaar vol luistervriendjes!

Bij Besties geloven we dat verhalen de kracht hebben om kinderen te inspireren, te laten leren en te vermaken. Met het Back to School pakket bieden we kinderen een unieke kans om het schooljaar gelijk goed af te trappen.

Geef je kind een cadeau waar ze nog lang plezier van hebben! Geïnteresseerd in nog meer luisterverhaaltjes? Of onze andere pakketten bekijken? Klik dan hier.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice. We wensen jullie een fijne zomervakantie en (hopelijk) veel luisterplezier.

Team Besties.

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Formulier voor de exit korting popup