Verzend en retourinformatie

Verzenden

Producten die voor 20.00 uur worden besteld worden diezelfde dag nog aangeboden bij PostNL. In de regel worden deze dan ook de volgende dag nog bezorgd. Bestel je voor meer dan 35 euro? Dan wordt je bestelling met PostNL pakketpost verstuurd. Is deze bestelling voor 23:00 geplaatst? Dan wordt hij de volgende dag geleverd.

Pakketpost wordt voorzien van een track & trace. Na het plaatsen van een bestelling vind je een track & trace code in een aparte email.

Retourneren

Wil je toch je product retourneren? Wat jammer maar dat kan. Stuur ons altijd eerst even een mailtje naar [email protected] 

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Besties vergoedt alle betalingen van de consument, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Besties aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Besties gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Besties de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Let op!

Heb je kleding gekocht die je wilt retourneren? 

Dan ben je bij de verkeerde website. 

Wij verkopen luisterkaarten voor kinderen.

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Formulier voor de exit korting popup