Werken bij Besties?

Leuk dat je interesse hebt om te komen werken bij Besties. Bekijk al onze openstaande vacatures op deze pagina. Een open sollicitatie mag natuurlijk ook altijd!

Vacature: Marketing & Sales Medewerker

Besties
Locatie: Borculo

Over ons

Als een jonge en snelle startup streven we ernaar de wereld van luisterverhalen te vernieuwen en vooral leuker te maken voor kinderen tussen 2 en 9 jaar oud. Als jij een gedreven en getalenteerde professional bent die wil bijdragen aan ons avontuur, nodigen we je van harte uit voor een kop koffie. Samen gaan we ontdekken of jij degene bent die samen met ons Besties tot een groot succes gaat maken.

Functieomschrijving

Als Marketing & Sales Medewerker bij Besties ben je een sleutelfiguur in het laten groeien van ons merk en het vergroten van onze marktpositie. Je werkt nauw samen met de oprichters van Besties en haar partners om Besties te promoten en te verkopen. Jouw taken omvatten onder andere:

Profiel

Wat bieden wij

Solliciteren

Als deze functie bij jou past en je wilt bijdragen aan het succes van Besties, stuur dan je cv en motivatiebrief naar [email protected]. Vermeld in het onderwerp van de e-mail “Sollicitatie Marketing & Sales Medewerker Besties.”

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Formulier voor de exit korting popup