Besties, het perfecte herfstvakantie vermaak voor kinderen!

De herfst staat voor de deur en dat betekent niet alleen een verandering in de kleuren van de bladeren, maar ook een andere manier van onze vrije tijd indelen. Kinderen hebben binnenkort herfstvakantie, en hoewel de dagen al korter en kouder zijn, biedt deze tijd van het jaar ook talloze mogelijkheden voor avonturen en gezelligheid binnenshuis! En om er een onvergetelijke herfstvakantie van te maken hebben wij de perfecte metgezel voor je kinderen: Besties voorleesvriendjes.

De magie van de herfst

In oktober brengt de herfstvakantie vaak wat uitdagingen met zich mee. Het weer kan guur en onvoorspelbaar zijn, waardoor buitenspelen voor de kinderen minder leuk wordt. Bovendien zijn veel klasgenoten op vakantie, waardoor er weinig samen gespeeld kan worden. Met Besties hoef je je hier als ouder geen zorgen over te maken. De herfstvakantie biedt namelijk een uitgelezen kans om nieuwe vormen van vermaak te ontdekken.

Een wereld vol avontuur en verbeelding

De audioboeken van Besties zijn de perfecte vervanger voor alle vriendjes en vriendinnetjes die met vakantie zijn tijdens de herfstvakantie. Meegesleept worden tijdens het luisteren naar de wonderlijke krachten van WaWa de Wondervogel of de hele vakantie vertier met het Back to School pakket waarin je de verhalen van Dolfje Weerwolfje, Pim & Pom en Tim de kleine boswachter vindt.

Een aantal redenen waarom de luisterboeken van Besties zo goed passen bij de herfst:

Vermaak binnenshuis

Terwijl de regen tegen de ramen tikt en het steeds vroeger donker wordt, is er niets gezelligers dan jezelf binnen op de bank nestelen onder een dekentje (bij de haard het liefst). Besties luisterboeken creëren een warme en betoverende sfeer binnen zonder dat je kind naar de televisie of een ander scherm aan het kijken is. Laat je kinderen zich verliezen in de avonturen van hun favoriete voorleesvriendjes terwijl ze warm blijven.

Speelgoed dat bevorderlijk is voor de verbeelding 

Omdat kinderen met Besties puur en alleen bezig zijn met hun gehoor, prikkelen de luisterboeken de verbeelding van kinderen. Ze worden meegenomen naar fantastische werelden vol avonturen door hun favoriete karakters. Dit zorgt ervoor dat je kind zich leert identificeren met de personages en zich kan inleven in de verhalen en hier volledig een eigen draai aan kan geven in zijn of haar hoofd!

Educatief verantwoord speelgoed

Besties luisterboeken zijn niet alleen leuk, maar ook super leerzaam! De verhalen die zijn ingesproken bevatten waardevolle lessen over vriendschap, moed en het ontdekken van de wereld om hen heen. Zo wordt er tijdens de herfstvakantie niet stilgezeten en is er ruimte voor persoonlijke groei.

Plezier in je eentje 

Ook als leeftijdsgenoten op vakantie zijn, moeten kinderen kunnen genieten van gezelschap. De personages uit de luisterboeken van Besties worden de nieuwe vriend of vriendin van je kind! Het is alsof ze door te luisteren compleet eigen avonturen beleven, ook al zijn ze eigenlijk alleen.

Haal de luistervriendjes van Besties in huis voor de herfstvakantie!

Besties luisterboeken zijn het perfecte vermaak voor je kind tijdens de vakantie. Ze kunnen spelen, fantaseren en ook nog eens doorleren. Dus, bereid je voor op knusse momenten binnenshuis, laat je kinderen verdwalen in magische werelden doordat de sprookjes worden verteld vanuit het karakter zelf. Bestel vandaag nog via onze webshop, en maak van deze herfstvakantie een tijd vol plezier en avontuur!

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Formulier voor de exit korting popup