Speelgoed voor in de auto

Als ouder van vier kinderen weet ik maar al te goed hoe uitdagend het kan zijn om een vakantiereis soepel te laten verlopen. Van verveling tot eindeloze vragen, lange autoritten of vliegreizen kunnen een beproeving zijn. Gelukkig helpen Besties luisterboeken ons op goed op (de) weg. Hieronder ligt ik toe waarom.

Vermaak zonder schermtijd

Besties luisterboeken komen in de vorm van een 3D karakter, wat het voor mijn kinderen extra leuk en tastbaar maakt. Ze kunnen zich vermaken zonder vast te zitten aan een scherm en dus een gezondere balans. Ik vind het heerlijk om te zien hoe ze spelen met hun Besties-karakter terwijl ze naar spannende verhalen luisteren. Zeker tijden de autorit is het wel fijn wat variatie in je “gereedschapskoffer” te hebben. Helemaal als 1 van je kinderen wagenziekte heeft kun je hier optimaal van profiteren. Ze worden afgeleid en zijn minder snel wagenziek. 

Stimuleert de verbeelding

Terwijl mijn kinderen luisteren naar de avonturen van bijvoorbeeld Woezel en Pip of Juf Roos zie ik hoe hun verbeelding op gang komt. Uit onderzoek blijkt dat luisteren naar verhalen kinderen aanmoedigt om hun eigen beelden en scènes in hun gedachten te vormen, omdat ze de visuele informatie zelf moeten invullen in plaats van die voorgeschoteld te krijgen zoals bij tv of tablets. Dit helpt niet alleen bij het ontwikkelen van hun verbeeldingskracht, maar ook bij het verbeteren van hun luistervaardigheden en concentratievermogen. Het fysieke karakter van de luisterboeken maakt het nog makkelijker voor hen om zich in te leven in de verhalen.

Gezinsvriendelijk

Het mooie aan Besties luisterboeken is dat ze een uitgebreid assortiment hebben voor kinderen van 1 tot 8 jaar oud. Samen verhalen luisteren kan ook en dat is ook meteen een geweldige manier om als gezin lekker te luisteren terwijl iedereen lekker naar buiten kijkt en zijn eigen beelden vormt. Er zijn veel verhaaltjes geschikt voor kinderen van 3+ maar ook de net wat oudere kinderen van 6 en 7 hebben nog genoeg mogelijkheden. 

Eenvoudig en handig

Besties luisterboeken zijn gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken. Geen gedoe met het meenemen van stapels boeken of speelgoed – we hebt alleen het 3D karakter nodig, dat compact en draagbaar is. Dit maakt het het perfecte speelgoed voor zowel lange autoritten als vliegreizen. Bovendien hoef ik me geen zorgen te maken over het opladen van apparaten of het vinden van wifi.

Rust voor ouders

Niet te vergeten, Besties luisterboeken geven mij als ouder een welkome pauze. Terwijl mijn kinderen geboeid luisteren en spelen met hun 3D karakter, kan ik me concentreren op de weg, een boek lezen, of gewoon even ontspannen. Het zorgt voor een rustiger en aangenamer reiservaring voor iedereen.

Conclusie

Besties luisterboeken zijn een innovatieve en waardevolle toevoeging aan onze reisbagage. Ze bieden vermaak, educatie en rust, terwijl ze de verbeelding en luistervaardigheden van mijn kinderen stimuleren. Als ouder kon ik genieten van een stressvrije reis, wetende dat mijn kinderen op een positieve manier bezig waren. De fysieke 3D karakters maakten de ervaring nog leuker en interactiever voor hen.
 

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Formulier voor de exit korting popup