Besties en TUI Fly: Het perfecte luistervriendje voor kinderen op reis

Besties en TUI

Bij Besties draait het allemaal om het tot leven wekken van avonturen door middel van luisterboeken voor kinderen. Wij zijn daarom ook erg blij met onze nieuwste partner: TUI, die erom bekend staat dat zij iedereen een fantastische reiservaring bieden. In het laatste weekend van juli ontvingen kinderen die met TUI Fly vanaf Schiphol of Brussel naar hun zomerbestemming vertrokken een speciale verrassing: een Bestie! Onze luistermaatjes zijn perfecte reisgenoten voor kinderen, zowel in het vliegtuig als op de vakantiebestemming.

Waarom zijn Besties en TUI Fly een perfecte match?

Besties en TUI 1

1. Een aanvulling op je reiservaring

Met Besties kunnen kinderen hun vakantie naar een compleet nieuw niveau tillen. Dat begint al op het vliegveld. Lang wachten wordt voor kinderen boeiend gemaakt met de luisterverhaaltjes van Besties, voorgelezen door de karakters zelf. Deze meeslepende ervaring zorgt er ook in het vliegtuig zelf voor dat de tijd plezieriger wordt en voorbij vliegt! Zelfs op de vakantiebestemming zijn Besties het perfecte vakantie-entertainment en kunnen de luisterboekjes gebruikt worden aan het zwembad, op het strand of tijdens de rustige momenten. Maak de vakantie van je kind dus extra speciaal!

2. Stimulatie van de ontwikkeling van je kind

Naast dat Besties je kind extra plezier brengen, spelen Besties ook een cruciale rol in de ontwikkeling van kinderen. Het luisteren naar verhalen draagt voor kinderen bij aan hun taalontwikkeling, verbeeldingskracht en luistervaardigheden. Kinderen kunnen zich volledig laten meeslepen door spannende avonturen en leren waardevolle lessen, terwijl ze tegelijkertijd genieten van een heerlijk ontspannen reis.

Besties en TUI 2

3. Eenvoudig in gebruik

Besties zijn ontworpen om gebruikt te worden door de kinderen zelf. Ze zijn dus enorm gebruiksvriendelijk, zelfs voor de jongste avonturiers! Het in elkaar zetten van de Bestie doe je in een handomdraai, en vervolgens hoef je alleen nog maar onze Bestie-app te downloaden en de Bestie op je telefoon te plaatsen en dan kan het luisterplezier beginnen!

De perfecte aanvulling op de vakantie van je kind

Onze samenwerking met TUI Fly maakt Besties het perfecte cadeau voor op reis. De luisterboeken bieden niet alleen vermaak, maar dragen ook bij aan de ontwikkeling van kinderen. Met Besties als luistervriendjes kunnen kinderen zich laten meeslepen door verhalen waar ze ook zijn. Wij kijken ernaar uit om samen met TUI de reisavonturen van kinderen nog onvergetelijker te maken!

 

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Formulier voor de exit korting popup