Wat is Besties?

Ieder kind verdient het om spelenderwijs te leren en zich te ontwikkelen. Dat kan met Besties! Je haalt met Besties de leukste luistervriendjes in huis. Besties zijn fysieke karakters, die met je kind luisteren naar leuke luisterverhaaltjes. Ontdek de werelden van Woezel en Pip, Sinterklaas of Tim de boswachter.

Niks is te gek!

Wegdromen, spelen, ontspannen, leren, ontwikkelen. Met Besties kan het allemaal! En dat allemaal zonder een scherm te hoeven gebruiken. Hoe het werkt? Je koopt Besties via onze site of in de winkel. Vervolgens moet je de Besties app downloaden. Wanneer je die opent en de Bestie in elkaar hebt gezet, kan je het luistervriendje op de achterkant van je telefoon zetten en kun je luisteren naar de leukste avonturen.

Meer dan alleen plezier

Wanneer de verhaaltjes worden afgespeeld, kan het kind ongestoord genieten van de luisterverhalen! Doordat Besties toegankelijk is om te gebruiken, kunnen kinderen vrij snel zelfstandig aan de slag met Besties. Besties verbetert de luistervaardigheden van een kind, vergroot de woordenschat en stimuleert de fantasie! Alle Besties maken verschillende avonturen mee. Er is voor ieder wat wils!

Luisterverhalen

Je kent ze wel

Van luisterverhaaltjes naar de verhalen van Tim Hogenbosch tot die van Mies Bouhuys. En bekende verhaaltjes zoals Woezel & Pip en Dolfje Weerwolfje. De Besties staan te popelen om met je kind op reis te gaan!

Samen op pad

Je kunt de Besties overal mee naartoe nemen! Ze zijn namelijk erg klein en licht. Ze kunnen hierdoor bijvoorbeeld worden gebruikt wanneer een kind een lange reis voor de boeg heeft, behoefte heeft om zich even terug te trekken in drukke situaties, zin heeft om te spelen of wil luieren zonder dat daar een beeldscherm voor nodig is.

Voor jong & oud 

We verklappen alvast dat de luisterverhaaltjes niet alleen leuk zijn voor kinderen. De verhalen zijn leuk voor jong én oud. We hebben sprookjes en bekende verhalen in een nieuw jasje gestoken. Dus we geven je groot gelijk, als je even lekker meeluistert naar de toffe avonturen van de Besties.

Met BN’ers op avontuur

En om het nog wat leuker te maken, ga je tijdens het meeluisteren met de Besties een aantal bekende stemmen tegenkomen. Zo zijn er luisterverhalen ingesproken door BN’ers zoals: Jim Bakkum, Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Willeke Alberti en Dieuwertje Blok.

Eerst zien, of nou ja, eerst horen dan geloven? Haal Besties nu via onze website of loop langs de Bruna, Readshop of de kleinere boekhandels.

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Formulier voor de exit korting popup