Besties: De Ideale Vriendjes voor de Zomervakantie

Besties Hangmat

Klaar voor een onvergetelijke zomervakantie waarbij zelfs de reis een ontspannen moment wordt? Ontdek Besties! Onze innovatieve luisterverhaaltjes zijn de ideale metgezellen voor je kinderen tijdens de reis én op vakantie! Besties biedt een unieke combinatie van entertainment en educatie, met verhalen verteld door alle favoriete Nederlandse karakters. Ontdek waarom Besties de perfecte keuze is voor gezinnen die een verrijkende (en schermvrije) ervaring willen tijdens hun zomervakantie.

Waarom Besties?

Besties nemen je kinderen mee op een avontuurlijke reis met een grote selectie aan verhalen. Van Woezel & Pip tot Pim en Pom en nog veel meer! Elk karakter betovert kinderen met hun unieke verhalen, die de verbeelding stimuleren en een vakantiesfeer creëren. Of je nu onderweg bent, in het vliegtuig zit of ontspant aan het zwembad, er is altijd een Bestie die past bij elk moment!

Minder Schermtijd, Meer Creativiteit:

Besties biedt een waardevol alternatief voor digitale apparaten tijdens de zomervakantie. In plaats van naar een scherm te staren, kunnen kinderen luisteren naar verhalen die hun verbeeldingskracht, creativiteit en luistervaardigheden stimuleren. Dit bevordert niet alleen hun ontwikkeling, maar vermindert ook de afhankelijkheid van schermen, wat resulteert in een gezonde balans tussen entertainment en educatie.

Gemakkelijk te Gebruiken, Overal en Altijd:

Besties zijn ontworpen voor gebruiksgemak, zodat je direct kunt genieten van betoverende luisterverhaaltjes. Kies je favoriete Bestie, zet hem eenvoudig in elkaar en download de gratis Besties-app. Plaats vervolgens de Bestie op de achterkant van je telefoon en het verhaal begint automatisch te spelen.

Benieuwd geworden?

Besties kun je vrijblijvend uitproberen. Ben je binnen 30 dagen niet tevreden met het product, dan kun je de Besties gewoon terugsturen, zelfs als de producten gebruikt zijn.

We raden aan om te beginnen met ons starterspakket. Hierbij ontvang je een leuke korting en kun je kennismaken met het product!

Besties Zwembad

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice. We wensen jullie een fijne zomervakantie en (hopelijk) veel luisterplezier.

Team Besties.

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Formulier voor de exit korting popup