Lekker lezen en luisteren met de Besties Boek combinaties

Vleertje Muis

 

Dit is Vleertje. Vleertje Muis! Hij bakt graag muggenkoekjes voor zijn vrienden. En hij houdt van trampolinespringen op de keukenweegschaal. Zo ontdekt hij hoeveel vriendschap weegt. Of een grapje. En wat doet Vleertje wanneer het héle bos wakker blijft terwijl hij met winterslaap moet?

Maak kennis met het fantastische prentenboek en de door Jim Bakkum ingesproken Bestie inclusief de extra Vleertje Muis quiz!

Vinnie & Vlos
Op Bezoek

 

Vinnie gaat met zijn ouders op bezoek bij zijn strenge tante. Dat vindt hij best een beetje spannend. Gelukkig gaat Flos stiekem mee. En Flos helpt Vinnie ook als hij naar de tandarts moet. Alleen jammer dat Flos steeds zo’n troep maakt. 

Lees en luister deze ontzettend leuke verhaaltjes inclusief Bestie.

Pim & Pom
Het grote voorleesboek

Pim en Pom beleven elke dag een nieuw avontuur. Ze gaan kamperen, verjagen een muis, worden verliefd en ’s nachts reizen ze zelfs naar de maan. Elk avontuur eindigt gelukkig veilig thuis in de mand, nadat ze sardientjes hebben gekregen van de Vrouw. Maar dan heeft de Vrouw opeens een vriend. Een vriend die een hekel heeft aan poezen. Die man moet zo snel mogelijk de deur uitgewerkt worden.

Inclusief de Pim & Pom Bestie ingesproken door Georgina Verbaan

Kolletje en Dirk
Herfstbeesten

 

Kolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Eigenlijk heet ze Katharina Orselia Laetitia, maar dat is veel te lang. Daarom noemt iedereen haar Kolletje. Voor haar vierde verjaardag heeft ze toversokken van haar tante Laetitia gekregen. Als Kolletje die aantrekt, haar ogen dichtknijpt en ‘Katharina Orselia Laetitia’ zegt, gebeuren er wonderlijke dingen.

Maak kennis met het fantastische voorleesboek en de Bestie om de verhaaltjes ook te luisteren!

Zo werkt het

Download de gratis
Besties app
Kies je Bestie
Zet je bestie in elkaar
Zet de Bestie op je telefoon en het verhaal zal zich vanzelf afspelen

Deze mensen gingen je voor

Geweldige service!!
Geweldige service!!
Julia, Eindhoven
Lees verder
Snelle en goede service en een medewerker die met je meedenkt!!
Klankbeleving voor de allerjongsten
Klankbeleving voor de allerjongsten
Angelique, Amsterdam
Lees verder
Goed product, goede afwisseling liedjes en verhaaltjes, mooi ingesproken. Zeer bruikbaar ook voor toepassing bij tweetaligen
Geweldig!
Geweldig!
José, Bergen op Zoom
Lees verder
Onze kleinzoon van 3 jaar vindt het geweldig om naar de verhaaltjes te luisteren en wordt er heel rustig van. Het contact met de klantenservice verliep heel vriendelijk en werd heel snel afgewikkeld. Luisteren naar de gesproken verhaaltjes lijkt me beter dan voor de tv of beeldscherm te zitten! Kortom een aanrader om een Bestie aan te schaffen.

Onze ambassadeurs

@jimbakkum

308k volgers

“Ik vind het een te gek concept”

shelly sterk besties

@shellysterk

316k volgers

“Ik ben fan, echt te gek dat het zo snel is opgezet”

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Formulier voor de exit korting popup